Beatrice

Älskar äventyr, musik, dans och att umgås med vänner och familj. mottot är: omfamna livet- allt är möjligt. Som att ta sommardopp i kanalen på natten eller att få andra att tanka bilen åt mig för att se hur länge jag kunde klara mig från att göra det själv. Älskar att ha mycket folk omkring mig. Det bästa är när alla sitter vid köksbordet med ett glas vin i handen och berättar anekdoter från sina händelserika liv medan jag lagar mat och servar dem.

Uppväxt i Piteå med mamma, pappa och tre småbröder. När jag avklarat frisörskolan i Luleå flyttade jag lite söderut (7mil) till Skellefteå och jobbade där i nästan fem år.
Träffade kärleken på min kompis (nuvarande svägerskas) bröllop 2001. Det blev en flytt ner till Norrköping och jobb på en salong i Linköping. 2017 köpte vi hus i idylliska Mariehov- Söderköping som vi renoverat. Älskar inredning -färg och form, och gått kurs till homestylist som en sidohobby. 2012 tog vi föräldraledigt och flyttade till Kapstaden i 6 månader. September 2019 blev det så dags för en ny era när jag började jobba här på Roots. Så kul!!

Old news:

Var med i längdskidåknings-tävlingar som liten. Har haft en hund, en bichon frise, som hette Laban.

Käraste ägodelen

Ett antikt tuuungt linneskåp som Chambert tillverkat (som ingen vill hjälpa till att flytta)

Är stolt över

Våra tre barn! Att jag gått upp för tablemountain (i 38+grader) och att jag har så fantastiska vänner, släkt och familj som jag älskar runt omkring mig.