Åse

Morgonpigg Norrköpingstjej som gillar att ha fullt upp och total koll på allt.
När det gäller Åse är fullt ös – medvetslös aldrig en överdrift. Så bli inte förvånad om du ser henne komma springande någon gång efter klockan sex en tidig morgon. Startade sin karriär som frisör på Hårstudion nere på Grand Hotell. När Sylvia började på salongen -89 hade hon just avslutat sin klarblå period och istället var det platinablont afrokrull a´la 80-tal som gällde. På den tiden körde hon med ”kemiska klippningar”. En sann shopoholic som kan få vilket betalkort som helst att glöda. Hittar man henne inte i salongen så är det ganska troligt att hon är på på gymet med svetten lackandes. Ett riktigt bra rött vin och en så där ruggigt blodig köttbit kan få hennes ögon att tindra. Här har vi någon som aldrig ens snuddat vid tanken på att bli vegeterian.

Old news:

Det blev aldrig någon balettakademi. Bara lite snurr och skutt i Bosse Wastessons revy. Men det tror vi att ROOTS kunder är glada för i dag !? Har en hästskräck som är långt värre än Kurt Olssons koskräck...(Be henne berätta om Island)

Käraste ägodelen

Huset i Getå

Är stolt över

Att ha uppfostrat en son och dotter som flygit ur boet! Och över att ha klarat fyra stycken Göteborgsvarv... hittills! En veckas hård vandring i Sarek, var inte någon barnlek. Men frågan är om inte en dags julmarknad i Frankfurt med bruten ogipsad! fot var värre än fjällvandringen från helvetet!?